Crafton

Historik og Præsentation

Crafton Musik AB blev grundlagt i 1942 og dengang med vægt på fremstilling af egne strengeinstrumenter. Eftertragtede instrumenter som blev anvendt af samtidens musikelite som f.eks. Evert Taube. Noget man kunne læse om i vort første katalog fra 1946.

Siden har Crafton Musik AB manifesteret sin position som en af Skandinaviens førende distributører af musikinstrumenter og mange kendte fabrikater har fået plads i vort sortiment. I 1965 blev vi Ibanez`s første repræsentant i Europa. I 1974 startede vi med D’Addario, som er vokset sammen med mærker som Planet Waves (D’Addario Accessories), Evans og Rico (D’Addario Woodwind) som er tilført koncernen. Siden 80`erne har vi haft et tæt samarbejde med Lee Oskar, en fantastisk musiker og menneske.

Meget som er sket indenfor musikken støtter vi op om: Oplevelsen, det sociale, det generationsoverskridende og glæden. I snart 80 år har vi samarbejdet med samtidens aktive musikere, sponsoreret events, festivaler m.v., og støttet flere band til fremgang på den internationale scene.

Som privatperson kan du ikke handle hos Crafton Musik AB men du er velkommen at kontakte os med evt. spørgsmål. Mange års erfaring er samlet under vort tag hvor hver medarbejder besidder netop sin unikke expertise fra guitarer til percussion. De fleste af os er også musiker ved siden af, og med vort samlede kendskab har vi valgt at repræsentere fabrikater som står for kvalitet. Kvalitet er inte bare vigtigt for Dig som har musikken som dit levebrød, men også for dig som skal spille på dit allerførste instrument. Et godt instrument inspirerer og er ofte nøglen til den fortsatte glæde ved at spille!

Gennem vore danske og svenske forhandlere kan du få del i vores, såvel som deres ekspertise, gode service og support. Vi laver f.eks. rutinekontrol i vor guitarafdeling af alle strengeinstrumenter inden de når dig. For netop Du er det allervigtigste led i vor virksomhed.

Vort håb er at du vil give os fortsat tillid og vil berige os med mange spændende og nyskabende musikoplevelser.

Johan Brodin
Vd - Crafton Musik AB

 
  Velkommen til Crafton Musik AB
 - En af ??Skandinaviens førende distributører af musikinstrumenter. På dette websted kan du finde detaljerede oplysninger om fabrikanterne vi repræsenterer på det danske marked. 
Produkter, du kan bestille via vores forhandlere, musikbutikker i Danmark.
 
           
Akustiske Guitarer Strenge Strygestrenge Guitartilbehør Reeds Pickups
Trommeskind Pro-Audio Irske Fløjte Strengeinstrument øveplader Mikrofoner & Audio
Mundharmonika Bækkener Percussion Perc. for børn Elstrygeinstrument Trommestikker
Sejding Strygemikrofon Tilbehør Trommer Mundharmonica